Important: A MAAU no treballem en sèrie. El nostre servei de perruqueria és dedicat, exclusiu, requereix el seu temps i no es fa a preu tancat. Treballem amb els peluts d’un en un, donant el seu espai a cada ú i reservant el temps necessari en funció dels treballs a realitzar i del seu grau de col·laboració. És per això que normalment et donarem cita de forma planificada amb uns dies d’antelació, així que si estàs cercant un servei de forma immediata és possible que no et puguem ajudar.

A més, la durada de les cites de perruqueria pot variar molt en funció dels treballs a realitzar, races, tipus d’arranjament, comportament, hàbit d’assistència a la perruqueria… Per això, és molt millor parlar que reservar online; et farem una petita entrevista per conèixer el teu pelut i encaixar-lo a la nostra agenda perquè puguem estar només per a ell.

Toca el botó per trucar-nos ara!

o, si ho prefereixes, dona’ns el teu telèfon i et trucarem tan ràpid com puguem! Tingues en compte que només tornarem les trucades en el nostre horari laboral.

Identifica't perquè ens puguem dirigir a tu
Introdueix un telèfon vàlid per què puguem contactar amb tu.
Pots consultar la nostra política de privacitat completa en aquest enllaç