Campanya permanent

Tenir-lo sempre net, desenredat i en perfectes condicions no havia estat mai tan fàcil ni tan assequible.

Què és?

El concepte és simple. Es tracta d’una targeta de fidelitat completament gratuïta, que ja comença a ser rentable des del primer ús. Després de cada servei de perruqueria, obtens un segell que et garanteix un descompte per al pròxim, que serà més gran com més proper sigui aquest. El seu objectiu és facilitar-vos el manteniment periòdic i asidu del pelatge del vostre gos.

Com s’utilitza?

El seu ús és automàtic; s’aplica un descompte directe en el servei de perruqueria sempre que es compleixin uns terminis màxims des de l’últim que es va fer al mateix gos, segons la taula següent:

No hi ha cap limitació pel que fa al servei de perruqueria a contractar per gaudir dels descomptes, més enllà dels criteris tècnics habituals (per exemple, mai tallem sense banyar; però sí que podem només pentinar o raspatllar). Tampoc hi ha l’obligació de cenyir-se a una rutina en particular. L’objectiu de la targeta és facilitar a tots els propietaris una eina per ajudar a mantenir sempre en les millors condicions higienicosanitàries el pelatge del seu gos, tant si necessita més treball com menys. Alguns clients l’utilitzen per banyar-lo cada setmana o cada 15 dies; d’altres només volen pentinat i raspatllat setmanal i de tan en tant fer un bany amb retall de cabell; d’altres l’utilitzen per fer stripping cada 2 mesos i portar-lo ben net durant les setmanes d’entremig… l’únic requisit per gaudir dels descomptes és no espaiar més de 45 dies els serveis.

El manteniment (raspatllar, buidar pèl, banyar…) el pot fer el propietari a casa seva, però els anys d’experiència ens diuen que costa molt adherir-se a una rutina estricta: no trobem el moment de fer-ho, a ell no li agrada i ens rendim aviat, ho deixem passar més del compte, i quan ens n’adonem ja tenim un problema que ens és molt difícil resoldre a casa. Inclús aquells que aconsegueixen una bona regularitat, és habitual que no aconsegueixin fer un treball complet de manteniment i algunes zones quedin sense tractar fins que ens els porten a la perruqueria. Per això, no cal que t’hi barallis. Porta’l, i el pentinem nosaltres.

Quins beneficis té?

Els beneficis econòmics ja els hem explicat. Aquí us volem ilustrar els beneficis de dur un manteniment correcte del pelatge del gos, en oposició a “banyar-lo quan està brut”, “raspatllar-lo quan està enredat” o “tallar-lo quan està massa llarg”:

 • No deixem que la qualitat del pelatge i de la capa es deteriorin. Això té moltíssims avantatges:
  • Higiene i salut del vostre company pelut: es manté persistentment lliure de nusos i de restes de muda, la qual cosa fa que la seva pell estigui en millors condicions i que sigui molt més fàcil mantenir una correcta higiene general, inclús amb banys casolans.
  • Higiene i salubritat de la llar: menys pèl i caspa als sofàs i superfícies, i menys risc de què es mantinguin poblacions de paràsits externs com les puces a dins de casa. També reduïm les males olors i la càrrega al·lergènica ambiental per les persones que pateixen al·lèrgia al pèl de gos.
  • Benestar animal: els nusos al pèl són molt molestos per a ell i són font de diferents dermatosis. Però, a més, desfer-los és un procés lent i que acaba sent dolorós. L’objectiu sempre ha de ser evitar que es formin, i no esperar-se a què n’hi hagi per encarregar-se’n. Si ho fem així, el servei de perruqueria en sí també serà molt més agradable per a ell.
  • Detectem abans problemes seriosos de salut. Encara que sembli de pel·lícula, no és gens estrany trobar durant el servei de perruqueria un tumor de pell o de mama que el propietari no havia vist perquè no podia arribar a tocar-lo; o una pèrdua excessiva de massa muscular, entre d’altres.
  • Regulació de la temperatura: els gossos necessiten el seu pèl per regular correctament la temperatura corporal, però el necessiten en bones condicions. Un cabell esponjós, net i lliure de muda deixa circular l’aire prop de la pell, mantenint-los més frescos a l’estiu i alhora protegits de la insolació directa, problema que ens trobem quan rasurem o tallem molt curt el seu pèl i que pot produir cremades, càncers de pell i cops de calor.
  • Estètic: hi pot haver molts criteris, però en general, preferim l’aspecte d’un gos amb el seu pèl natural ben cuidat que no pas amb un tallat artificial per estalviar feina o, per descomptat, amb una capa descuidada sense cap mena de manteniment.
 • Com a conseqüència, el servei de perruqueria passa a ser un tràmit setmanal o quinzenal que rarament dura més de mitja hora, enlloc de ser un “complet” de 2 o 3 hores. Això, com podeu imaginar, té molts avantatges:
  • Es redueix el cost base del servei (a banda del descompte que podeu aconseguir), ja que les tarifes de perruqueria s’estableixen en base al temps. Fins i tot quan li toqui el servei complet de raspatllat, bany i tall també serà més ràpid i barat del que esteu acostumats, perquè hi arribarà en condicions més favorables i també amb molt millor actitud.
  • El pacient passa a tolerar molt millor la perruqueria perquè per una banda aprèn que només hi està una estona, no és dolorosa i se’n torna ràpid cap a casa, i per l’altra banda s’acaba acostumant molt més fàcilment al lloc, el material, el personal i els sorolls i sensacions de la perruqueria que si només ve un parell o tres de cops a l’any. I, a més a més, acostuma a rebre premis!

En resum, gràcies al manteniment setmanal, la perruqueria deixa de ser un infern per al gos, i això és el més important que volem transmetre-us amb la nostra proposta. Al final, parlem des de l’experiència: el manteniment setmanal o quinzennal acaba tenint un cost econòmic molt semblant a consumir només 3 o 4 serveis intensos i complets a l’any, però amb una molt millor tolerància del gos i amb el benefici de dur-lo sempre en bones condicions, no només les setmanes després d’haver-nos visitat.

Ho vull!

Tan sols has de concertar el teu pròxim servei de perruqueria i, quan recullis el teu pelut, et facilitarem la seva targeta amb el seu primer segell per començar a veure la perruqueria canina d’una manera diferent! Ho pots fer des del següent botó:

Condicions de contractació

 1. Aquesta promoció és permanent. Això significa que les targetes no tenen data de caducitat i que és vàlida durant tot l’any. MAAU, SCP es reserva però, el dret a cancelar o modificar aquestes condicions, inclús l’existència de la pròpia promoció, en qualsevol moment.
 2. Funcionament:
  • Després d’haver completat un servei de perruqueria, serà facilitada al client una targeta nova en cas que no en disposi de cap per la mascota en qüestió. Els serveis no són acumulables entre diferents mascotes i cada una tindrà la seva. El servei actual s’identificarà amb la data i amb un segell de fidelitat de color blau.
  • Si el pròxim servei per la mateixa mascota es duu a terme en els següents 45 dies, podrà gaudir d’un mínim d’un 5% de descompte, sigui quina sigui la naturalesa del servei (sempre que sigui de perruqueria, i en queden exclosos els serveis parcials com el tall d’ungles, el buidat de glàndules o equivalents per sí sols). Si es duu a terme en els següents 32 dies podrà gaudir d’un mínim d’un 10% de descompte. Si es duu a terme en els següents 15 dies podrà gaudir d’un mínim d’un 15% de descompte. Si es duu a terme en els següents 8 dies podrà gaudir d’un 20% de descompte.
  • Si el pròxim servei per la mateixa mascota es duu a terme a partir dels 45 dies des de l’últim, s’identificarà a la targeta de la mateixa manera i com a punt de partida per la següent ocasió, però el client no gaudirà de cap descompte.
  • MAAU, SCP, es reserva el dret de revocar els decomptes concedits en el cas de reclamacions de deutes impagats.
  • La targeta física no és un contracte en sí, tan sols actua com a mètode de recordatori. Les dades de referència per a l’establiment del contracte són les que constin a les factures o factures simplificades dels anteriors serveis o, en el seu defecte, a l’historial de facturació del client que MAAU, SCP, conserva als seus sistemes.