Més de 15 anys avalen la nostra experiència en aquest sector. A MAAU trobareu des dels serveis de perruqueria més bàsics fins a d’altres més premium que no es troben a qualsevol lloc! Algunes de les maneres de fer que defineixen el nostre servei són:

  • Un client a la vegada. No busquem donar el màxim nombre de serveis, si no obtenir el millor resultat en cada un d’ells, fins i tot amb un simple bany. Tota l’atenció del nostre personal es diposita en un sol animal a la vegada, i fins que no s’acaba no s’admet el següent. Això també ajuda a reduir l’estrès que moltes vegades representa la perruqueria per als nostres peluts.
  • Ús de tècniques de baix estrès, com evitar les gàbies, aglomeracions, treballar amb estímuls positius, adaptar la manera de treballar al caràcter de cada animal…
  • Mesures higièniques de nivell clínic. El material de tall i pentinat es neteja i esterilitza entre serveis, les instal·lacions es desinsecten regularment i els animals no comparteixen tèxtils (perquè no, les puces NO MOREN AMB L’AIGUA DEL BANY com es deia abans!! Cal ser molt més proactius).
  • Ozonoteràpia de sèrie. El qui ho necessiti, rebrà ozonoteràpia sense representar un cost extra. L’ozó dissolt en aigua de bany és un antisèptic natural que s’extreu de l’aire que respirem gràcies a un dispositiu dedicat, i és molt beneficiós per calmar pells irritades, tractar infeccions cutànies i pells atòpiques, eliminar brutícia i partícules, etc.
  • Stripping complet, talls de raça, trimming, desenredat, tisora i, només quan cal o se sol·licita (i no estigui contraindicat), màquina. Intentem respectar el tipus de capa de cada mascota sempre que sigui possible i orientar-vos perquè en tingueu cura de la manera adequada. No tots els pèls són iguals!
  • Recuperació de capes en mal estat.
  • Donem molta importància al manteniment setmanal i oferim als nostres clients un servei premium orientat a mantenir la capa de la seva mascota sempre en perfectes condicions. Quan es prova de fer-ho així, ja no es vol res més!!
  • Serveis de perruqueria felina amb suport veterinari, només en casos concrets que requereixin treballar amb sedació i prèvia revisió veterinària al nostre centre.
  • I, per descomptat, en formació continuada! Perquè mai se sap prou de res i sempre hi ha marge per una milloria.

Galeria de treballs de perruqueria

Tall a tisora

Stripping

Schnauzer


Doble capa

Pomerania


Normativa d’assistència a la perruqueria