Promoció en tractaments antiparasitaris

Arriba la tardor i ens relaxem perquè hi ha menys insectes i altres paràsits molestos a l’entorn, però sabies que, a la zona mediterrània, el risc zero gairebé no existeix? El flebotom transmissor de la leishmaniosi pot mantenir-se actiu a partir dels 17ºC, les puces es repdrodueixen amb normalitat a partir dels 13º i les paparres poden ser actives per sobre dels 4ºC de temperatura ambiental!! Això vol dir que convé no baixar la guàrdia en cap moment!!

Nosaltres t’ajudem amb aquesta promoció permanent, perquè tinguis el teu pelut i la teva llar sempre protegits i lliures de paràsits!

Condicions de la promoció:

  • L’oferta és aplicable als serveis veterinaris de desparasitació amb productes seleccionats.
  • El descompte és acumulable a diferents serveis de la mateixa categoria (cessió d’antiparasitari intern per gos, cessió d’antiparasitari extern per gos, cessió d’antiparasitari intern per gat, cessió d’antiparasitari extern per gat, tant si és pel mateix pacient com per diversos, del mateix client).
  • La promoció no té data de caducitat prevista, però MAAU, SCP, es reserva el dret de modificar-la o cancelar-la com consideri oportú.
  • MAAU, SCP, no ven medicaments veterinaris. Només administra o cedeix el tractament al propietari del pacient, sota control veterinari.