La nostra consulta està equipada amb tot el necessari per les actuacions que necessiten la majoria de gossos i gats al llarg de la seva vida. En cas de necessitar equipament més avançat sempre us derivarem a centres de plena confiança. En un futur pròxim ampliarem les nostres eines i la quantitat de serveis que us oferirem per minimitzar els vostres desplaçaments.

A més, heu de saber que comptareu amb l’atenció d’un veterinari especialitzat en la medicina felina per la International School of Veterinary Postgraduate Studies.

Vacunacions

Ens prenem molt seriosament la vacunació dels nostres animals de companyia. Les recomanacions de vacunació canvien cada pocs anys de la mateixa manera que avança la ciència i la investigació. Quan va ser l’última vegada que el teu veterinari et va comunicar que deixaria d’aplicar algunes vacunes o que te’n recomanaria de noves? Sabies que hi ha vacunes que només cal aplicar cada 3 anys? I que, en canvi, n’hi ha d’altres que s’han d’aplicar cada any, que poden afectar seriosament la salut de les persones i que, a més, gairebé mai s’apliquen?

Pregunta’ns sobre les necessitats del teu pelut i t’assessorarem de forma personalitzada. A MAAU Centre Veterinari, utilitzem les guies de vacunació de la WSAVA, l’organització més important de veterinaris de petits animals a nivell mundial, que vetlla per la investigació i per les bones pràctiques clíniques. Curiosament, aquestes guies recomanen algunes pautes que s’utilitzen molt poc i, en canvi, desautoritzen les pràctiques més habituals, com utilitzar la vacunació polivalent any rere any en tot tipus de gossos i gats.

Les últimes guies són de l’any 2016 i es poden consultar de forma pública.

Citodiagnòstic

El microscopi és una eina molt poderosa i econòmica per ajudar-nos en el diagnòstic de molts problemes. Li ha aparegut un nòdul en algun lloc? Té infecció d’orina? Està en zel? Per què no cura aquesta ferida?

Amb una sola mostra és senzill sortir del dubte que més ens preocupa davant d’un nòdul de recent aparició: és un tumor o només és un quiste? Hem d’actuar ràpid o ens ho podem prendre amb més calma?

Podem saber a quin tipus de problema ens enfrontem i triar el tractament més adequat.