MAAU neix de la sincronia entre dues persones que s’han trobat treballant juntes fins en tres ocasions diferents al llarg de la seva carrera professional.

Si és evident que les coses funcionen millor quan treballem junts, per què no fer-les del tot a la nostra manera i extreure’n el màxim potencial?

Quan existeix aquesta sincronia de portes endins, es nota en l’eficiència, en els resultats i, sobretot, en la satisfacció dels clients.

Us convidem a formar part del nostre racó de món.

A MAAU Centre Veterinari sempre us atendrà un dels dos socis fundadors, cada un dedicat a la seva professió i especialitat dins del centre. A qui voleu conèixer?

Perruqueria i estètica

Dayuma Mercadé

Perruqueria i estètica canina / Auxiliar tècnica veterinària

Consagrada des que té memòria al món del gos, ja sigui com a propietària i cuidadora compulsiva, com a col·laboradora en protectores o com a participant en concursos morfològics, actualment ja fa més de 15 anys que es dedica professionalment a l’atenció de gossos i gats en diferents centres de la província de Tarragona, alternant les funcions de perruquera i esteticista amb les d’auxiliar tècnica veterinària, guanyant-se la confiança de centenars de clients i pacients a cada un d’ells.

Des de l’any 2020, treballant al seu propi centre, està construint una nova manera d’enfocar el servei de perruqueria canina, basada en una atenció premium que involucra el tutor de forma activa en el manteniment constant de la higiene i estètica del seu gos, tenint en compte la seva naturalesa i aplicant i recomanant les tècniques més adequades per a cada un d’ells. En definitiva, deixant a banda el clàssic tall higiènic d’un o dos cops a l’any, per centrar-se en tècniques més depurades i valorades pels tutors més exigents, com el manteniment en bon estat de pèl llarg, el manteniment del pèl dur amb l’stripping i el manteniment del rínxol o la rasta.

Estem molt orgullosos d’anunciar que a inicis de l’any 2022 rep una de les primeres acreditacions professionals en Higiene i cures d’animals de companyia que s’han concedit a tot l’Estat; una distinció de recent creació que reconeix la trajectòria professional dels tècnics d’aquest sector, que fins ara no disposaven de cap titulació oficial reconeguda més enllà de diferents formacions d’acadèmies privades. L’objectiu d’aquesta nova qualificació professional és posar en valor aquesta feina a la vegada que serveix com a màxim segell de garantia de cara al client com succeeix a qualsevol altra professió regulada per l’Estat.

Però, per convèncer-vos de la seva experiència i gust estètic, no hi ha res com fer un cop d’ull a la seva galeria fotogràfica, on també us expliquem quina és la seva manera de treballar i d’enfocar el servei de perruqueria canina.


Veterinaris

Eduard Pedrola

Llicenciat en Veterinària, postgrau en Medicina Felina General

Des de sempre aficionat al món dels animals de companyia i sobretot del gat, el 2011 es llicencia en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona. Comença la seva carrera professional a diferents centres de prestigi de la província de Tarragona com Bofarull Veterinaris, Nexo Oftevet o Domingo Veterinaris, on aprèn sobretot a desenvolupar les habilitats de la medicina d’urgències i intensiva, una base de gran importància perquè qualsevol veterinari clínic generalista desenvolupi la seva feina de capçalera amb confiança, seguretat i garantia d’èxit.

Com a fanàtic del món del gat, entre 2014 i 2015 cursa el postgrau d’especialitat en medicina felina general, del qual obté el títol GPCertFelP l’any 2016, una acreditació internacional avalada per la European School of Veterinary Postgraduate Studies (ESVPS).

Actualment, el seu objectiu principal a MAAU Centre Veterinari és proporcionar als seus veïns una atenció veterinària actualitzada i de qualitat, però d’una forma propera i relaxada. Tot i que, com a generalista, atèn tot tipus de casos canins i felins, té un especial interès pels casos de dermatologia i pel diagnòstic citològic, una eina a vegades infrautilitzada que pot donar una gran informació de forma ràpida i senzilla, però que cal entrenar diàriament. Com a veterinari de capçalera, també posa un gran interès en personalitzar les pautes de medicina preventiva a cada pacient segons la seva situació individual i en mantenir-se actualitzat per ser sempre la millor versió de sí mateix per als seus pacients.