Campanya permanent

És així de senzill, i per tots els clients. Quan caduqui l’efecte de qualsevol antiparasitari per alguna de les teves mascotes, rebràs un SMS al mòbil que t’avisarà i et recomanarà aplicar-lo de nou si és el cas.

Què és?

És el nostre compromís perquè la vostra mascota estigui sempre protegida contra els paràsits interns i externs més habituals, i per ajudar a mantenir la salubritat i higiene de la vostra llar. Simplement, quan adquiriu un tractament antiparasitari al nostre centre, es programa un avís via SMS que s’enviarà quan hagi transcorregut el temps d’eficàcia d’aquest.

Sabem que avui en dia la quantitat d’antiparasitaris disponibles pot resultar aclaparadora per alguns propietaris, i en ocasions això fa que no s’estiguin cobrint totes les necessitats adequadament o que no es respectin els períodes d’aplicació recomanats. Per això, nosaltres t’assessorem, i posteriorment t’avisem cada vegada que algun dels productes que utilitzes habitualment estigui a punt de finalitzar la seva durada o eficàcia. Com a recordatori, en línies generals a la nostra zona climàtica recomanem:

 • En gos:
  • Antihelmíntic intestinal (contra paràsits intestinals): durant tot l’any, amb una freqüència variable segons la forma de vida de cada gos (entre 1 i 4 mesos).
  • Repelent de vectors: sobretot contra el flebòtom de la leishmaniosi, especialment entre abril i octubre però recomable durant tot l’any.
  • Pulicida (contra les puces): durant tot l’any, tot i que es pot limitar en funció de l’estil de vida de cada gos.
  • Acaricida (contra les paparres): sobretot entre abril i octubre, però recomanable durant tot l’any en funció de l’estil de vida de cada gos.
  • Microfilaricida (contra la filariosi cardiopulmonar): en cas de viatjar a les Terres de l’Ebre, i especialment a la zona del delta.
 • En gat:
  • Antihelmíntic intestinal (contra paràsits intestinals): durant tot l’any, amb una freqüència variable segons la forma de vida de cada gat (entre 1 i 4 mesos).
  • Pulicida (contra les puces): durant tot l’any amb més o menys freqüència segons l’estil de vida de cada gat. La vida dins de casa no evita el risc de contreure i mantenir una infestació de puces.
  • Acaricida (contra les paparres): només en gats amb accés a l’exterior, especialment entre abril i octubre.
  • Acaricida (contra àcars microscòpics com els de les orelles): només en gats amb accés a l’exterior o en contacte amb gats portadors, durant tot l’any.
  • Antihelmíntic sistèmic (sobretot contra els verms pulmonars): durant tot l’any en gats amb accés descontrolat a l’exterior o que solen jugar amb o capturar cargols i baboses.
  • Microfilaricida (contra la filariosi cardiopulmonar): en cas de viatjar a les Terres de l’Ebre, i especialment a la zona del delta.

Sabem que és complicat, però per sort, en la majoria de casos, amb dos o tres productes cobrim totes les necessitats dels nostres peluts. Això sí, cal recordar quan toca administrar-los per protegir-los bé!

Com s’utilitza?

No heu de fer res d’especial. Tan sols assegurar-vos que a la vostra fitxa de client hi figura un telèfon mòbil d’ús habitual que pugui rebre SMS i adquirir almenys una vegada el tractament antiparasitari al nostre centre. Més enllà d’això, MAAU Centre Veterinari no exigeix cap tipus de compromís per gaudir d’aquest servei gratuït.

Es rebrà un SMS per dosi adquirida. Fins que no s’adquireixi una nova dosi, no es programarà un nou SMS. L’excepció és l’adquisició de varis tractaments a la vegada (per exemple, un pack de 3 pipetes); en aquest cas es programarà un avís per cada un dels tractaments de forma escalonada (a 30, 60 i 90 dies si fos el cas de pipetes d’un mes de duració).

Ho vull!

Doncs vine!

Condicions de contractació

 1. Aquest servei no és una promoció i és permanent. MAAU Activitats Veterinàries, SL, es reserva però, el dret a cancelar o modificar aquestes condicions, inclús l’existència del propi servei, en qualsevol moment.
 2. El servei està disponible per a tots els clients del centre llevat d’aquells que no acceptin les condicions de la política de privacitat habitual, que ens permet fer comunicacions tant promocionals com relacionades amb els historials o la salut de les seves mascotes. Aquestes condicions són facilitades a cada client en el moment d’obrir la seva fitxa.
 3. Els avisos per SMS tenen l’únic objectiu de servir com a recordatori de la pauta antiparasitària recomanada, avisant de la caducitat de l’últim tractament prescrit o rebut. El compliment de la pauta és responsabilitat última del propietari de cada mascota.
 4. Els avisos per SMS no són ni tenen la validesa d’una recepta veterinària.